BonusHandler MLM

BonusHandler - MLM / Multi Level Marketing System - modul


Effektiv opbygning af forhandler netværk 

Multilevel Marketing System - MLM


Elmer Systems Bonus Handler / MLM er et nemt og effektivt værktøj til at håndtere opbygningen af forhandler- og formidlernetværk.


Bonus Handler kan håndtere netværk i flere niveauer (multi level marketing - MLM).


Et af de hurtigst voksende salgsområder i dag er opbygningen af forhandlernetværk med flere niveauer, det såkaldte multi level marketing. Forhandlerne sætter nye forhandlere i gang og opnår en bonus/provision. Du kender sikkert konceptet fra f.eks. tøjsalgsløsninger eller indenfor kosmetik og plastic-produkter.


Overvejer du et tilsvarende koncept for dit eget produkt, så er der flere vigtige forhold, du bør tage stilling til. Opbygningen af bonusstrukturen er helt afgørende for succesen og udbredelsen af dit netværk.


Et andet meget vigtigt område er selve håndteringen af bonusmodellen, udsendelse af rapporter osv., som kan være meget tidskrævende.


Med Bonus Handler / MLM til Elmer Systems Suite/CRM kan du nemt oprette bonusmodellen og håndtere oprettelse af forhandlere i systemet.


Mange brancher - Bonus Handler kan anvendes indenfor mange brancher - feks tøj, konsumentmarkedet - kun fantasien stiller grænser.


Flere sprog - Bonus Handler kan håndtere flere sprog (samtidigt), udenlandske forhandlere/netværk.


CRM - Elmer Systems Bonus Handler / MLM er en X-tras (tillægsmodul) til Elmer Systems Suite/CRM. Til hver licens følger derfor et komplet brugervenligt CRM-system (salg og fakturering), som det er valgfrit at benytte. Mere


Specielle behov?

Har du andre behov for multi level marketing end ovenfor så kontakt os gerne alligevel. Vi kan evt tilbyde en tilrettet version af Bonus Handler / MLM.


Er dit projekt klart til MLM?

MLM er en stor mundfuld for de fleste. Vi har derfor udarbejdet en checkliste, som du er velkommen til at anvende for at få et bedre overblik over, om dit MLM-projekt kan holde. Få tilsendt checklisten ved at kontakte os på mail kontakt@elmersystems.dk.


CRM

Elmer Systems BonusHandler er et tillægsmodul til Elmer Systems CRM. Til hver licens følger derfor et komplet brugervenligt CRM-system (salg og fakturering) med tilbud/ordre-modul, regnskab, indkøbsmodul, lagerstyring, kampagnemodul mm., som det er valgfrit at benytte.


Hvorfor Elmer Systems

Elmer Systems er markedets stærkeste salgssystem (CRM), hvor det er nemt at lave tilbud, fakturere, lave kampagner osv. Der er samtidigt mulighed for ekstra moduler som feks tidsregistrering, arbejdssedler, webshop, mobil indlogning m.fl. Se mere på www.elmersystems.dk. I Elmer Systems CRM kan man holde styr på et ubegrænset antal kontaktpersoner, kunder og produkter og styre regnskab, lave breve mm samt udnytte den indbyggede webshop. Elmer Systems understøtter flere sprog og valutaer.


Kontakt: Interesseret i at se en gennemgang?: kontakt os på tlf +45 4369 3169 eller via mail kontakt@elmersystems.dk. Demo kan også bestilles her

       

Priser


Modulpris afhænger af antal brugere. Ring +45 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dk for tilbud


Hosting - Cloud CRM


Husk at der er mulighed for at få løsningen hostet i vort hostingcenter.


Hør mere om Hosting på tlf. 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dkWorkflow-CRM

Elmer Systems er et såkaldt workflow-CRM, hvor man hurtigt og nemt kan genbruge gamle tilbud og fakturaer, breve osv. På denne måde kan du håndtere op til 10-15 gange så mange kunder end hvis du brugte traditionelle CRM-systemer.

CRM står for Customer Ralationship Management og sørger for at al kommuinikation til kunderne bliver af så høj kvalitet som muligt på tværs af alle kommunikationskanaler - feks brev, telefon og sms

Scheduler

Scheduler er en indbygget "robot" på server-løsningerne som automatiserer og klarer alle de kedelige og ensformige opgaver. Scheduler kan feks sørge for at salgsforecast eller pakkelister emailes eller printes ud på helt fastlagte tidspunkter. På denne måde sparer man en masse tid. Scheduler sørger effektivt for at du får mere tid til dine primære opgaver.

Elmer Systems, Strandstien 6, DK-2670 Greve, Denmark. Phone +45 4369 3169. kontakt@elmersystems.dk

www.elmersystems.dk