Catering software

Modulet Catering - Frokostordning, selskaber

Catering løsning

- Pakkesedler, labels, forecast, rutehåndtering


Elmer Systems Catering-modulet har siden 2006 håndteret over

15 mio. frokostmenuer hos vore kunder.Catering-modulet er en hostet webportal, som jeres kunder kan inddatere på. Systemet beregner herefter alt, hvad der skal produceres og hvordan det skal leveres. Der beregnes f.eks. hvor mange skåle salat og fade varm ret eller antal mørkt og lyst brød der skal leveres.


Der auto-udskrives labels og pakkesedler med ruter og leveringstidspunkt  til produktion/chauffører og køkkenchefen kan modtage et langtidsforecast, så denne kan planlægge indkøb og produktion. Der dannes helt automatisk flotte fakturaer som kan autooprettes i f.eks. e-conomic.


Er dit nuværende Excel-ark blevet for besværligt og fejlfyldt at opdatere så prøv at få en gennemgang af Elmer Systems og se hvordan det kan styre din catering-virksomhed.


Prøv en portal allerede i dag og se hvordan pakkesedler og forecasts ser ud. Bestil her ->


Catering-løsningen kommer nu i 3 versioner:


Elmer Systems Catering

Denne version er den mest enkle version. Catering-modulet har fået helt nyt layout og tilpasset til iPad og iPhone.

Store dele af denne klassiske "grundpakke" er samtidigt blevet omprogrammeret og optimeret overfor både brugere og slutkunder.


Elmer Systems Catering Plus Nyhed

Denne version understøtter også mødeforplejningsordrer på web samt Menu-kalender og ikke mindst mindskelse af madspild via de såkaldte MadSpildsFaktorer for hver dagsmenu. Integrationen til Able (tidligere Frokost.dk) er også med i Plus-versionen.


Elmer Systems Catering Multi Nyhed

Denne version kan håndtere flere catering-selskaber i samme løsning


"Kan vi få torsdagskagen om tirsdage?"

"Kan vi få lidt mere varmt og mindre salat?"

"Vi har også to vegetarer, 1 veganer og 1 der ikke vil have fiskesuppe om torsdagen. Kan I håndtere det?"

"Fredag skal vi gerne have maden leveret på 1. sal i kantinen sammen med de andre firmaer fremfor det sædvanlige sted"

"Vi vil gerne have en helt speciel mødeforplejningspakke"


Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af spørgsmålene ovenfor, så har vi lige løsningen til jer.

Elmer Systems Catering/Frokost-løsningen anvendes nu af mange af de førende frokost-producenter. Løsningen er skræddersyet til at håndtere kundernes bestillinger, noter, pakkesedler, oversigter og labels - både på produkterne men også til feks varmekasser og rullevogne!


Alt, I skal gøre, er at angive, hvor mange personer, der er hos kunderne hver dag, så beregner løsningen selv hvor mange skåle og fade, der skal produceres indenfor feks varme retter, salat, brød, frugt, tilbehør osv. Pakkesedler og labels udskrives automatisk på faste tidspunkter- med noter til køkken, internt, kunden eller fragtmand.


Løsningen opretter også automatisk flotte uge-opdelte fakturaer. Fakturaerne kan automatisk oprettes i e-conomic.


Løsningen understøtter også selskaber, personalebookning mv.


Nyhed: Plus-versionen understøtter nu også kunstig intelligens til oprettelse af menuer samt MSF (MadSpildsFaktorer) for at minimere madspild.

Nyhed: Plus-versionen indeholder en ny portal til mødeforplejningsordrer. Du kan faktisk oprette møde-pakker som kun den enkelte kunde kan se og bestille på portalen.

Nyhed: løsningen understøtter nu også chauffør-mails med angivelse af rutenr, drop-rækkefølge og rute-kort

Nyhed: der er nu endnu bedre muligheder for at håndtere leverancer via Able (det tidligere Frokost.dk) samt Frokostkonsulenten.dk


I vil med andre ord kunne spare megen tid, fejlraten vil blive minimeret, højere kundetilfredshed og få bedre økonomi.

Med Elmer Systems CRM og Catering-modulet kan I nu nemmere håndtere jeres frokost/catering-kunder. Med løsningen er der også mulighed for at optimere produktionen, effektivisere salget, lave kampagner og forbedre kundetilfredshed og -loyalitet.


Med modulet Elmer Systems Catering får I nu en helt uset grad af fleksibilitet i produktionen..

Selvom der kun modtages et enkelt person-bestillingsantal fra kunder eller samarbejdspartnere, så kan Elmer Systems Catering Portal/Frokostordning beregne alt, hvad der skal produceres - og leveres - og hvad der skal faktureres.


Multi-køkken: Bemærk at løsningen understøtter flere produktionskøkkener/lokationer. Følgesedler, labels, forecasts osv kan sættes op til at blive printet ud til de forskellige køkkener. Hvis der feks både er køkkener øst og vest for Storebælt, så kan tingene håndteres separat. Ved Multi-køkken anbefaler vi, at løsningen afvikles via vort hostingcenter.


Et eksempel: I modtager en opgørelse fra jeres kunde på, hvor mange personer, der skal have frokostordning:

Mandag 10 stk, tirsdag 14 stk, onsdag 11 stk, torsdag 13 stk, fredag 9 stk


Selve frokostordningen består af en menu, der som oftest består af en varm ret + salat + brød + mælk + diverse, feks fredagskage, mandagsguf osv.


Kunden vil dog gerne rykke fredagskagen til om torsdagen og generelt have 10% mere salat og 5% mindre varme retter. Dette er dog kun om sommeren for om vinteren vil de gerne have normal mængde varme retter. Desuden aftaler I, at kunden får leveret feks gulerods-snack 3 gange om ugen uden beregning. Kunden får også en specialpris for hele leverancen.

Varerne skal pakkes i forskellige kombinationer af fad- og skål-størrelser afhængig af det endelige antal i leverancen.

...og sommetider skal kunden have en helt anden vare leveret på bestemte dage.


Det kan være at flere kunder skal have en samlet leverance - feks ved delt frokost-lokale - men samtidig skal kunderne have hver sin faktura.


Alt dette skal produceres og beregnes på forhånd, således at køkkenet i god tid få at vide, hvad der skal produceres til hvilke kunder.


Med Elmer Systems Catering bliver alle disse opgaver bliver udført på forhånd og automatiseret i en hidtil uhørt grad.


Løsningen kan samtidig automatisk udsende fakturaer pr email og sørge for at din hverdag bliver nemmere.

Bemærk at der herudover findes et utal af muligheder med Elmer Systems. Det håndterer således også a'la'carte samt arrangementer.


Der er også mulighed for at fakturadata automatisk oprettes i eksterne regnskabssystemer som feks e-conomic.


Løsningen understøtter også tur-nr, drop-nr, drop-tid, varmekasselabels, rullevogn (dog)-labels, produktlabels. Forecast til produktion og salgsforecast til salg. Bemærk at alle relevante salgsopgaver kan håndteres i CRM-delen. Her vil der være et samlet overblik over al kommunikation med kunderne inkl. tilbud, emails, telefonopkald osv.


Catering er en tillægslicens men integreret i Elmer Systems CRM, markedets stærkeste salgs- og kundesystem (CRM). Catering kan anvendes alene til opgavestyring eller sammen med de øvrige dele af Elmer Systems CRM.


Kontakt: Interesseret i en uforpligtende gennemgang?: kontakt os på tlf +45 4369 3169 eller via mail kontakt@elmersystems.dk. Demo kan også bestilles her.


   

Priser


Modulpris afhænger af antal brugere. Ring +45 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dk for tilbud


Hosting - Cloud CRM


Husk at der er mulighed for at få løsningen hostet i vort hostingcenter.


Hør mere om Hosting på tlf. 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dkWorkflow-CRM

Elmer Systems er et såkaldt workflow-CRM, hvor man hurtigt og nemt kan genbruge gamle tilbud og fakturaer, breve osv. På denne måde kan du håndtere op til 10-15 gange så mange kunder end hvis du brugte traditionelle CRM-systemer.

CRM står for Customer Ralationship Management og sørger for at al kommuinikation til kunderne bliver af så høj kvalitet som muligt på tværs af alle kommunikationskanaler - feks brev, telefon og sms

Scheduler

Scheduler er en indbygget "robot" på server-løsningerne som automatiserer og klarer alle de kedelige og ensformige opgaver. Scheduler kan feks sørge for at salgsforecast eller pakkelister emailes eller printes ud på helt fastlagte tidspunkter. På denne måde sparer man en masse tid. Scheduler sørger effektivt for at du får mere tid til dine primære opgaver.

Elmer Systems, Strandstien 6, DK-2670 Greve, Denmark. Phone +45 4369 3169. kontakt@elmersystems.dk

www.elmersystems.dk