economic

Elmer Systems e-conomic integration - modul

Få fakturaer fra Elmer Systems automatisk oprettet i e-conomic regnskabssystem


Du har nu muligheden for at udnytte Elmer Systems stærke CRM (kundestyring) og omfattende og lynhurtige tilbuds/ordre/faktura-modul og så anvende e-conomic som regnskabssystem.


Lav blot fakturaerne i Elmer Systems og de bliver overført helt af sig selv til e-conomic. Nye kunder og produkter oprettes helt automatisk i e-conomic.


Du kan også udnytte Elmer Systems stærke auto-faktureringsmodul eller catering-modulet (KundeCenter) hvor kundernes fakturaer dannes helt automatisk og overføres til e-conomic via Elmer Systems indbyggede Scheduler der styrer alle jobbene.


I kan herved lade de daglige brugere oprette og håndtere kunder og deres tilbud/ordrer/fakturaer i Elmer Systems meget fleksible program og så lade regnskabsmedarbejdere arbejde i e-conomic.


Bestil en demo og se hvordan det kan gøres helt automatisk.


Elmer Systems har sit eget indbyggede regnskabsprogram med et væld af lækre funktioner, som gør det nemt og hurtigt for brugerne at lave tilbud, fakturere, opdatere kreditor-, debitor- og finansposteringer osv.


Elmer Systems er dog også åbent overfor andre regnskabssystemer og vi har lavet talrige projekter med at overføre regnskabstal til feks SAP og MBS/Navision-systemer mfl. Nu er der også mulighed for at eksportere regnskabstal fra Elmer Systems til indlæsning i e-conomic regnskabsprogram for senere debitorhåndtering og regnskabsopgaver.


Bemærk at vi og vore samarbejdspartner, eKontoret, kan hjælpe jer med at konvertere jeres eksisterende økonomisystem over til e-conomic. Kontakt os gerne for separat tilbud for dette.


Fordele

Kombinationen af Elmer Systems stærke CRM-funktioner til kundehåndtering og kampagner samt e-conomics webplatform til regnskab gør den samlede løsning fleksibel. Har du allerede i dag e-conomic, men savner et stærkt system til at håndtere kunder og tilbud, så kan dette være løsningen.


CRM

Modulet er et tillægsmodul til Elmer Systems CRM. Til hver licens følger derfor et komplet brugervenligt CRM-system (salg og fakturering) med tilbud/ordre-modul, regnskab, indkøbsmodul, lagerstyring, kampagnemodul mm., som det er valgfrit at benytte.


Hvorfor Elmer Systems

Elmer Systems er markedets stærkeste salgssystem (CRM), hvor det er nemt at lave tilbud, fakturere, lave kampagner osv. Der er samtidigt mulighed for ekstra moduler som feks tidsregistrering, arbejdssedler, webshop, mobil indlogning m.fl. Se mere på www.elmersystems.dk. I Elmer Systems CRM kan man holde styr på et ubegrænset antal kontaktpersoner, kunder og produkter og styre regnskab, lave breve mm samt udnytte den indbyggede webshop. Elmer Systems understøtter flere sprog og valutaer.


Kontakt: Interesseret i at se en gennemgang?: kontakt os på tlf +45 4369 3169 eller via mail kontakt@elmersystems.dk. Demo kan også bestilles her

       

Priser


Modulpris afhænger af antal brugere. Ring +45 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dk for tilbud.

Bemærk kampagne der løber i begrænset periode: Bestil og få integrationslicensen for 1500,- i oprettelse samt 99/md for ubegrænset antal fakturaer. Priserne er ekskl moms. Løsningen kræver at man har e-conomic samt Elmer Systems CRM vers. 14 build 4 eller nyere


Hosting - Cloud CRM


Husk at der er mulighed for at få løsningen hostet i vort hostingcenter.


Hør mere om Hosting på tlf. 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dkWorkflow-CRM

Elmer Systems er et såkaldt workflow-CRM, hvor man hurtigt og nemt kan genbruge gamle tilbud og fakturaer, breve osv. På denne måde kan du håndtere op til 10-15 gange så mange kunder end hvis du brugte traditionelle CRM-systemer.

CRM står for Customer Ralationship Management og sørger for at al kommuinikation til kunderne bliver af så høj kvalitet som muligt på tværs af alle kommunikationskanaler - feks brev, telefon og sms

Scheduler

Scheduler er en indbygget "robot" på server-løsningerne som automatiserer og klarer alle de kedelige og ensformige opgaver. Scheduler kan feks sørge for at salgsforecast eller pakkelister emailes eller printes ud på helt fastlagte tidspunkter. På denne måde sparer man en masse tid. Scheduler sørger effektivt for at du får mere tid til dine primære opgaver.

Elmer Systems, Strandstien 6, DK-2670 Greve, Denmark. Phone +45 4369 3169. kontakt@elmersystems.dk

www.elmersystems.dk