Forecast - Important Account Selling

Forecast - Important Account Selling - IAS

Salgs metoden til de vigtige salg!


Med Elmer Systems CRM og IAS salgsmetodik-modulet kan du arbejde grundigt og strategisk med at fokusere på de rette kunder samt få lukket de store sager.


Grundig salgsmetode

Important Account Selling (IAS) giver sælgere og salgschefer muligheden for sammen at vurdere og kvalificere nye store salgscases, så der vedvarende er fokus på den rigtige indsats. Der arbejdes efter Elmer Systems storkunde salgsmetoden: Important Account Selling - IAS.


Metoden giver et værktøj til at bearbejde store kunder over langvarige salgsforløb. Sagerne kvalificeres efter en 20-trins model, konkurrenter og magtforhold identificeres og kvalificeres, således at modellen giver oversigt over, om sagen er værd at bruge ressourcer på.


Både til store og små virksomheder

Important Account Selling (IAS) kan anvendes af både små og større virksomheder, hvor man ønsker at indføre en bedre salgsmetodik, således at der fokuseres på de rigtige kunder, på det rigtige tidspunkt. Målet er naturligvis at gøre sælgerne mere succesfulde og samtidigt give organisationen en fælles model til at bearbejde kunder og forecast på.
Husk uddannelse

I forbindelse med implementering af IAS anbefales det, at samtlige relevante medarbejdere (key account managers, sælgere, salgschefer, salgskonsulenter, assistenter m.fl.) gennemgår et uddannelsesforløb i IAS-modellen. Herved sikres en ensartet forståelse af metoden samt hurtigere implementering i organisationen. Elmer Systems partnere tilbyder endvidere undervisning for at optimere den organisatoriske parathed.


Der vil samtidig være adgang til online-videoer med kort gennemgang af salgsmetoden.


Ekstra strategi-software

Som supplement til IAS-modellen er der mulighed for at downloade og anvende separat strategi-software. Dette kan f.eks. anvendes i brainstorm-situationer, fastlæggelse af separate salgsstrategier mm.


Som al Elmer Systems software understøtter IAS flere samtidige sprog og valutaer.


IAS kan anvendes alene sammen med andre CRM eller økonomisystemer eller integreret som en naturlig integreret del af Elmer Systems Business Suite.


IAS kan ikke aktiveres fra Elmer Systems Single User.CRM

Elmer Systems IAS er et tillægsmodul til Elmer Systems CRM. Til hver licens følger derfor et komplet brugervenligt CRM-system (salg og fakturering) med tilbud/ordre-modul, regnskab, indkøbsmodul, lagerstyring, kampagnemodul mm., som det er valgfrit at benytte.


Hvorfor Elmer Systems

Elmer Systems er markedets stærkeste salgssystem (CRM), hvor det er nemt at lave tilbud, fakturere, lave kampagner osv. Der er samtidigt mulighed for ekstra moduler som feks tidsregistrering, arbejdssedler, webshop, mobil indlogning m.fl. Se mere på www.elmersystems.dk. I Elmer Systems CRM kan man holde styr på et ubegrænset antal kontaktpersoner, kunder og produkter og styre regnskab, lave breve mm samt udnytte den indbyggede webshop. Elmer Systems understøtter flere sprog og valutaer.


Kontakt: Interesseret i at se en gennemgang?: kontakt os på tlf +45 4369 3169 eller via mail kontakt@elmersystems.dk. Demo kan også bestilles her

Priser


Modulpris afhænger af antal brugere. Ring +45 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dk for tilbud


Hosting - Cloud CRMHusk at der er mulighed for at få løsningen hostet i vort hostingcenter.


Hør mere om Hosting på tlf. 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dkWorkflow-CRM

Elmer Systems er et såkaldt workflow-CRM, hvor man hurtigt og nemt kan genbruge gamle tilbud og fakturaer, breve osv. På denne måde kan du håndtere op til 10-15 gange så mange kunder end hvis du brugte traditionelle CRM-systemer.

CRM står for Customer Ralationship Management og sørger for at al kommuinikation til kunderne bliver af så høj kvalitet som muligt på tværs af alle kommunikationskanaler - feks brev, telefon og sms

Scheduler

Scheduler er en indbygget "robot" på server-løsningerne som automatiserer og klarer alle de kedelige og ensformige opgaver. Scheduler kan feks sørge for at salgsforecast eller pakkelister emailes eller printes ud på helt fastlagte tidspunkter. På denne måde sparer man en masse tid. Scheduler sørger effektivt for at du får mere tid til dine primære opgaver.

Elmer Systems, Strandstien 6, DK-2670 Greve, Denmark. Phone +45 4369 3169. kontakt@elmersystems.dk

www.elmersystems.dk