Outlook Google Crm Sync

Elmer Systems Outlook & Google Kalender CRM Sync - modul

- Brug din kalender som CRM-system


CRM i din favorit-kalender!

Opret fakturaer eller send email- eller sms-mødebekræftelser direkte fra Google Calendar eller Outlook Kalender!! Eller opdater projektet med tidsregistrering kun ved at inddatere et sted i din favorit-kalender!Få CRM-funtionalitet i din Google Calendar eller i din Outlook Kalender


Jo - du læste rigtigt. Det er nu muligt at oprette en kalenderaktivitet i Google Calendar eller Outlook Kalender hvorefter der automatisk oprettes feks en mødebekræftelse, SMS, email, eller sågar en faktura. Kunder og kontakter kan også oprettes helt automatisk.


Du behøver kun at udfylde i et enkelt felt i Outlook Kalender eller Google Calendar - og så vil Elmer Systems automatisk sørge for resten.


Løsningen er velegnet til dig, der hurtigt skal kunne oprette f.eks. møder, booke servicebesøg eller arrangementer i din kalender og som ikke nødvendigvis har tid til at opdatere flere systemer samtidig. Du anvender allerede i dag din kalender til stort set alt.


Løsningen er også velegnet for virksomheder, som ønsker at gøre det nemmere og hurtigere at udsende mødebekræftelser eller fakturaer/SMS-bekræftelser eller lave tidsregistrering. Det sker helt automatisk.


Automatisk oprettelse af kunder og fakturaer

Der kan også spares megen tid når f.eks. kunde- og adresse-oplysninger automatisk oprettes i det bagvedliggende system på baggrund af inddatering i kalenderen.


Løsningen kan f.eks. anvendes ved bookning af servicebesøg. Her bookes aftalen direkte i Outlook eller online i Google Kalender med de nødvendige møde- og kundeoplysninger. Elmer Systems synkroniserer i baggrunden og opretter automatisk kunden og aktiviteten i hovedsystemet. Systemet kan herefter f.eks. sende en bekræftelses-email eller -SMS til kunden. Systemet opretter selv en faktura med de ønskede varenumre og evt. tidsforbruget. Fakturaen kan sendes automatisk, hvorved det medfølgende brugervenlige regnskabsmodul automatisk opdateres. Alt dette kan gøres automatisk fra feks en bærbar, iPad, eller mobil fra servicebilen - eller naturligvis fra en pc/Mac koblet på Internet.


CRM

Modulet er et tillægsmodul til Elmer Systems CRM. Til hver licens følger derfor et komplet brugervenligt CRM-system (salg og fakturering) med tilbud/ordre-modul, regnskab, indkøbsmodul, lagerstyring, kampagnemodul mm., som det er valgfrit at benytte.


Hvorfor Elmer Systems

Elmer Systems er markedets stærkeste salgssystem (CRM), hvor det er nemt at lave tilbud, fakturere, lave kampagner osv. Der er samtidigt mulighed for ekstra moduler som feks tidsregistrering, arbejdssedler, webshop, mobil indlogning m.fl. Se mere på www.elmersystems.dk. I Elmer Systems CRM kan man holde styr på et ubegrænset antal kontaktpersoner, kunder og produkter og styre regnskab, lave breve mm samt udnytte den indbyggede webshop. Elmer Systems understøtter flere sprog og valutaer.


Kontakt: Interesseret i at se en gennemgang?: kontakt os på tlf +45 4369 3169 eller via mail kontakt@elmersystems.dk. Demo kan også bestilles her

Priser


Modulpris afhænger af antal brugere. Ring +45 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dk for tilbud

Hosting - Cloud CRM


Husk at der er mulighed for at få løsningen hostet i vort hostingcenter.


Hør mere om Hosting på tlf. 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dkWorkflow-CRM

Elmer Systems er et såkaldt workflow-CRM, hvor man hurtigt og nemt kan genbruge gamle tilbud og fakturaer, breve osv. På denne måde kan du håndtere op til 10-15 gange så mange kunder end hvis du brugte traditionelle CRM-systemer.

CRM står for Customer Ralationship Management og sørger for at al kommuinikation til kunderne bliver af så høj kvalitet som muligt på tværs af alle kommunikationskanaler - feks brev, telefon og sms

Scheduler

Scheduler er en indbygget "robot" på server-løsningerne som automatiserer og klarer alle de kedelige og ensformige opgaver. Scheduler kan feks sørge for at salgsforecast eller pakkelister emailes eller printes ud på helt fastlagte tidspunkter. På denne måde sparer man en masse tid. Scheduler sørger effektivt for at du får mere tid til dine primære opgaver.

Elmer Systems, Strandstien 6, DK-2670 Greve, Denmark. Phone +45 4369 3169. kontakt@elmersystems.dk

www.elmersystems.dk