Butiksløsning Retail Pos

Retail - Butiksløsning - Stregkodeløsning til CRM

- Butik og CRM i et


Nem hverdag

Du har behov for at have en effektiv arbejdsdag, hvor du hurtigt kan registrere dine kunders køb. Du ønsker samtidig at øge din kundeloyalitet ved jævnligt at sende kampagner og tilbud til dine kunder. Hvad gør du?


Løsning: Med Elmer Systems CRM og modulet Elmer Systems Retail får du mulighed for at håndtere dine kunder på en helt ny måde. Retail-modulet er en stregkode-baseret-løsning, hvor du med den medfølgende stregkode-scanner hurtigt kan registrere solgte varer, serienumre osv.


Brug tiden fornuftigt og effektivt. Undgå at dine medarbejdere - eller dig selv - skal bruge tid på at indtaste lange produktnumre eller stregkoder. Benyt Elmer Systems Retail og stregkodescannere/printere.


Løsningen kan anvendes bredt indenfor detail-handel - feks. tøjsalg, til lagerregistrering osv. Med Elmer Systems Retail kan du nemt udskrive fakturaer, lave loyalitetsprogrammer, få overblik over lagersituationen osv.

Gør hverdagen mere effektiv og opnå en konkurrencefordel med Elmer Systems Retail. Med Elmer Systems Retail kan du registrere vare stregkoder, projekt-stregkoder, serienumre osv. Mulighederne er utallige.


Elmer Systems Retail er en sikker og økonomisk løsning, der er nem at installere og vedligeholde. Løsningen er velegnet til både mindre virksomheder (1-5 brugere) og større virksomheder med flere hundrede brugere.


Elmer Systems Retail understøtter flere stregkodetyper og brugersprog. Brugeren kan selv vælge sprog.


Retail er et ekstramodul til Elmer Systems CRM, som er markedets stærkeste kombinerede salgs-, kampagne- og økonomisystem. Elmer Systems CRM giver desuden mulighed for at fakturere/regnskab/kampagner/webshop/ indkøb/følgesedler/callcenter/kalender/mailserver m.m. Elmer Systems Retail er modulet til at registrere selve stregkoderne i systemet. Elmer Systems CRM er flersproget og håndterer flere valutaer. Elmer Systems CRM indeholder økonomi- og regnskabsfunktioner men kan også anvendes sammen med Navision, C5, SAP osv.


Elmer Systems CRM og Retail er kompatibelt med både Mac og PC og kan leveres med/uden stregkodelæser, bonprinter osv.


Interesseret i at se hvordan du med Elmer Systems Retail opnår en effektiv arbejdsdag? Kontakt os for nærmeste forhandler eller et password til en online-gennemgang.


CRM

Modulet er et tillægsmodul til Elmer Systems CRM. Til hver licens følger derfor et komplet brugervenligt CRM-system (salg og fakturering) med tilbud/ordre-modul, regnskab, indkøbsmodul, lagerstyring, kampagnemodul mm., som det er valgfrit at benytte.


Hvorfor Elmer Systems

Elmer Systems er markedets stærkeste salgssystem (CRM), hvor det er nemt at lave tilbud, fakturere, lave kampagner osv. Der er samtidigt mulighed for ekstra moduler som feks tidsregistrering, arbejdssedler, webshop, mobil indlogning m.fl. Se mere på www.elmersystems.dk. I Elmer Systems CRM kan man holde styr på et ubegrænset antal kontaktpersoner, kunder og produkter og styre regnskab, lave breve mm samt udnytte den indbyggede webshop. Elmer Systems understøtter flere sprog og valutaer.


Kontakt: Interesseret i at se en gennemgang?: kontakt os på tlf +45 4369 3169 eller via mail kontakt@elmersystems.dk. Demo kan også bestilles her

Priser


Modulpris afhænger af antal brugere. Ring +45 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dk for tilbud

Hosting - Cloud CRMHusk at der er mulighed for at få løsningen hostet i vort hostingcenter.


Hør mere om Hosting på tlf. 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dkWorkflow-CRM

Elmer Systems er et såkaldt workflow-CRM, hvor man hurtigt og nemt kan genbruge gamle tilbud og fakturaer, breve osv. På denne måde kan du håndtere op til 10-15 gange så mange kunder end hvis du brugte traditionelle CRM-systemer.

CRM står for Customer Ralationship Management og sørger for at al kommuinikation til kunderne bliver af så høj kvalitet som muligt på tværs af alle kommunikationskanaler - feks brev, telefon og sms

Scheduler

Scheduler er en indbygget "robot" på server-løsningerne som automatiserer og klarer alle de kedelige og ensformige opgaver. Scheduler kan feks sørge for at salgsforecast eller pakkelister emailes eller printes ud på helt fastlagte tidspunkter. På denne måde sparer man en masse tid. Scheduler sørger effektivt for at du får mere tid til dine primære opgaver.

Elmer Systems, Strandstien 6, DK-2670 Greve, Denmark. Phone +45 4369 3169. kontakt@elmersystems.dk

www.elmersystems.dk