SMS

SMS - modul

- Send SMS’er direkte fra Elmer Systems


Smart SMS

Send SMS-kampagner direkte fra Elmer Systems software-løsninger. Med Elmer Systems SMS-løsningen kan brugere sende SMS’er direkte til mobiltelefoner over hele verden.


Med Elmer Systems CRM og SMS-modulet får du mulighed for at holde styr på alle kontakter og kunder og lynhurtigt sende SMS’er til dem. Du kan også se SMS'er,der er sendt fra systemet til samarajedspartnere, kunder osv.  Elmer Systems understøtter, at du kan oprette kunde-kategorier og dermed inddele kunderne i forskellige segmenter. Kunderne kan f.eks. inddeles efter postnummer eller andre valgfrie kategorier som f.eks. “Nyhedsbreve/email” eller “Nyhedsbrev/SMS”. Når du har behov for at sende en enkelt SMS eller SMS kampagne kan relevante modtagere hurtigt findes og SMS’er sendes af sted.Nye forretningsmuligheder

Elmer Systems SMS-modul kan give helt nye muligheder for hurtigt at nå de rette modtagere. Emails læses ikke altid samme uge, som de er modtaget i og i visse tilfælde opfattes en almindelig email-kampagne som såkaldt SPAM og når måske slet ikke frem til modtageren. SMS’er læses derimod normalt med det samme og giver derfor en helt ny form for kampagne-planlægning. Lad din SMS kampagne f.eks. sende ud lige inden frokostpausen, således at modtageren kan nå at bringe budskabet videre til kolleger under frokosten. Det kan f.eks. være en loyaltets-kampagne, hvor modtageren kan tage en gæst med til et modeshow eller en specialkoncert.


Det kan også være SMS’er med specielle tilbud i en meget begrænset periode. SMS-modulet kan også anvendes til hurtige beskeder til mange - feks. rykning af møde, aflysning af konference, ændring af flybookninger, biograf- eller teater-aflysninger, lukket børnehave, sygdom, rykning af foboldbane, strømnedbrud, katastrofe-varsling osv.Hold styr på dine SMS’er

Elmer Systems og SMS-modulet holder styr på virksomhedens SMS-forbrug, idet der på forhånd er oprettet en SMS-konto. Alle SMS’er gemmes i loggen og man kan styre forbruget ved at justere for brugeradgangen til at sende SMS’er.Send nu eller senere

Planlæg din kampagne i god tid og lad SMS’erne afsende på et bestemt tidspunkt i fremtiden. Dette maksimerer kampagneeffekten samtidigt med at du kan optimere personaleplanlægningen efter kampagnen og kundernes respons.


SMSflet-Brevflet

SMS’er bør helst være personlige. Elmer Systems og SMS-modulet understøtter som noget unikt, at emails kan sendes med brevflettet tekst. F.eks. “Hej Annika...” i stedet for “Hej kunde”.


CRM

Modulet er et tillægsmodul til Elmer Systems CRM. Til hver licens følger derfor et komplet brugervenligt CRM-system (salg og fakturering) med tilbud/ordre-modul, regnskab, indkøbsmodul, lagerstyring, kampagnemodul mm., som det er valgfrit at benytte.


Hvorfor Elmer Systems

Elmer Systems er markedets stærkeste salgssystem (CRM), hvor det er nemt at lave tilbud, fakturere, lave kampagner osv. Der er samtidigt mulighed for ekstra moduler som feks tidsregistrering, arbejdssedler, webshop, mobil indlogning m.fl. Se mere på www.elmersystems.dk. I Elmer Systems CRM kan man holde styr på et ubegrænset antal kontaktpersoner, kunder og produkter og styre regnskab, lave breve mm samt udnytte den indbyggede webshop. Elmer Systems understøtter flere sprog og valutaer.


Kontakt: Interesseret i at se en gennemgang?: kontakt os på tlf +45 4369 3169 eller via mail kontakt@elmersystems.dk.

Priser


Modulpris afhænger af antal brugere. Ring +45 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dk for tilbud

Hosting - Cloud CRM


Husk at der er mulighed for at få løsningen hostet i vort hostingcenter.


Hør mere om Hosting på tlf. 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dkWorkflow-CRM

Elmer Systems er et såkaldt workflow-CRM, hvor man hurtigt og nemt kan genbruge gamle tilbud og fakturaer, breve osv. På denne måde kan du håndtere op til 10-15 gange så mange kunder end hvis du brugte traditionelle CRM-systemer.

CRM står for Customer Ralationship Management og sørger for at al kommuinikation til kunderne bliver af så høj kvalitet som muligt på tværs af alle kommunikationskanaler - feks brev, telefon og sms

Scheduler

Scheduler er en indbygget "robot" på server-løsningerne som automatiserer og klarer alle de kedelige og ensformige opgaver. Scheduler kan feks sørge for at salgsforecast eller pakkelister emailes eller printes ud på helt fastlagte tidspunkter. På denne måde sparer man en masse tid. Scheduler sørger effektivt for at du får mere tid til dine primære opgaver.

Elmer Systems, Strandstien 6, DK-2670 Greve, Denmark. Phone +45 4369 3169. kontakt@elmersystems.dk

www.elmersystems.dk