TrainingCenter

TrainingCenter - modul

- Web-præsentationer - Online træning - SupportCenter


Åbne eller låste præsentationer

Elmer Systems TrainingCenter er et nemt og effektivt værktøj til at lave Internet-præsentationer/uddannelse.


Du har behov for at lave en præsentation eller undervisning for dine kunder eller medarbejdere. Du ønsker samtidigt at minimere omkostninger og tidsforbrug til transport, lokaleleje og præsentationsmateriale generelt. Hvad gør du?


Løsning: Med Elmer Systems TrainingCenter opretter du hurtigt en web-præsentation og afvikler undervisningen eller præsentationen over Internet/Intranet i stedet. Du kommunikerer direkte med brugerne via telefonkonference eller gratis via Internet (VOIP eller IP-telefoni). Der behøves blot et gratisabonnement hos en IP-telefonudbyder - feks SKYPE (gratis) samt en mikrofon (koster ca 100,- pr. stk).


Brug tiden fornuftigt og effektivt. Undgå at dine medarbejdere - eller dig selv - skal rejse rundt for at få undervisning og anvende dyrebar arbejdstid til transport. Med TrainingCenter kan deltagerne samtidigt sidde på forskellige lokationer.

.
ElmerPræsentationen kan også feks være et Internet-pressemøde, salgsmøde, forecastmøde, produktlancering, online-manualer, support-hjælp osv. TrainingCenter kan også fungere som en partnerportal for leverandører, samarbejdspartnere osv.


Gør undervisningen mere effektiv og opnå en konkurrencefordel med Elmer Systems TrainingCenter.


Elmer Systems TrainingCenter er en sikker og økonomisk løsning, der er nem at installere og vedligeholde. Løsningen er velegnet til både mindre virksomheder (1-5 brugere) og større virksomheder med flere hundrede brugere.Flere sprog

TrainingCenter understøtter flere samtidige sprog, således at præsentationerne kan laves til forskellige geografiske målgrupper samtidigt. Brugeren vælger selv sprog, så løsningen er også velegnet som feks. support-løsning.Mange billedformater

TrainingCenter understøtter en lang række billedformater. Du kan feks lave et billede i PowerPoint eller Word og indsætte nemt og hurtigt direkte i TrainingCenter.Åbne eller låste præsentationer

Præsentationer kan være åbne for alle eller låste med brugernavne/passwords. Sikkerheden styres nemt inde i Elmer Systems CRM.


Specielle behov?

Har du andre behov for online træning end ovenfor så kontakt os gerne alligevel. Vi kan evt tilbyde en tilrettet version af TrainingCenter.


CRM

Modulet er et tillægsmodul til Elmer Systems CRM. Til hver licens følger derfor et komplet brugervenligt CRM-system (salg og fakturering) med tilbud/ordre-modul, regnskab, indkøbsmodul, lagerstyring, kampagnemodul mm., som det er valgfrit at benytte.


Hvorfor Elmer Systems

Elmer Systems er markedets stærkeste salgssystem (CRM), hvor det er nemt at lave tilbud, fakturere, lave kampagner osv. Der er samtidigt mulighed for ekstra moduler som feks tidsregistrering, arbejdssedler, webshop, mobil indlogning m.fl. Se mere på www.elmersystems.dk. I Elmer Systems CRM kan man holde styr på et ubegrænset antal kontaktpersoner, kunder og produkter og styre regnskab, lave breve mm samt udnytte den indbyggede webshop. Elmer Systems understøtter flere sprog og valutaer.


Kontakt: Interesseret i at se en gennemgang?: kontakt os på tlf +45 4369 3169 eller via mail kontakt@elmersystems.dk.

Priser


Modulpris afhænger af antal brugere. Ring +45 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dk for tilbud

Hosting - Cloud CRM


Husk at der er mulighed for at få løsningen hostet i vort hostingcenter.


Hør mere om Hosting på tlf. 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dkWorkflow-CRM

Elmer Systems er et såkaldt workflow-CRM, hvor man hurtigt og nemt kan genbruge gamle tilbud og fakturaer, breve osv. På denne måde kan du håndtere op til 10-15 gange så mange kunder end hvis du brugte traditionelle CRM-systemer.

CRM står for Customer Ralationship Management og sørger for at al kommuinikation til kunderne bliver af så høj kvalitet som muligt på tværs af alle kommunikationskanaler - feks brev, telefon og sms

Scheduler

Scheduler er en indbygget "robot" på server-løsningerne som automatiserer og klarer alle de kedelige og ensformige opgaver. Scheduler kan feks sørge for at salgsforecast eller pakkelister emailes eller printes ud på helt fastlagte tidspunkter. På denne måde sparer man en masse tid. Scheduler sørger effektivt for at du får mere tid til dine primære opgaver.

Elmer Systems, Strandstien 6, DK-2670 Greve, Denmark. Phone +45 4369 3169. kontakt@elmersystems.dk

www.elmersystems.dk