WebBackup

WebBackup - Gem på nettet

- Beskyt jeres data - gem online på nettet


Sikkerhed

Træt af at håndtere backup hver dag?


Elmer Systems WebBackup sikrer, at din backup af Elmer Systems dagligt føres "ud af huset" og placeres på en ekstern backupserver.


Hvorfor tage backup?

De fleste har indset at det er fornuftigt at lave backup. Nogen gange månedligt, andre gange måske ugentligt, dagligt eller måske flere gange dagligt. Behovene er forskellige fra virksomhed til virksomhed og backup-metoderne er mange. Det er dog altid en god ide at flytte backup'en "ud af huset" hver dag/nat, således at man ikke mister data i tilfælde af f.eks. brand, tyveri, vandskader, osv.


Slip for besværet

Med Elmer Systems WebBackup slipper du for hele besværet med at tage backup og håndtere diverse medier som CD-rom, DVD, backup-kasetter eller andre medier. Elmer Systems WebBackup flytter automatisk en kopi af Elmer Systems databasefilerne til Elmer Systems backup-server. Dette foregår dagligt på faste tidspunkter.


Rådgivning om sikkerhed

Der er mulighed for at bestille rådgivning vedr data-sikkerhed.


Specielle behov?

Har du andre behov for online træning end ovenfor så kontakt os gerne alligevel. Vi kan evt tilbyde en tilrettet version af TrainingCenter.


CRM

Modulet er et tillægsmodul til Elmer Systems CRM. Til hver licens følger derfor et komplet brugervenligt CRM-system (salg og fakturering) med tilbud/ordre-modul, regnskab, indkøbsmodul, lagerstyring, kampagnemodul mm., som det er valgfrit at benytte.


Hvorfor Elmer Systems

Elmer Systems er markedets stærkeste salgssystem (CRM), hvor det er nemt at lave tilbud, fakturere, lave kampagner osv. Der er samtidigt mulighed for ekstra moduler som feks tidsregistrering, arbejdssedler, webshop, mobil indlogning m.fl. Se mere på www.elmersystems.dk. I Elmer Systems CRM kan man holde styr på et ubegrænset antal kontaktpersoner, kunder og produkter og styre regnskab, lave breve mm samt udnytte den indbyggede webshop. Elmer Systems understøtter flere sprog og valutaer.


Kontakt: Interesseret i at se en gennemgang?: kontakt os på tlf +45 4369 3169 eller via mail kontakt@elmersystems.dk.

Priser


Modulpris afhænger af antal brugere. Ring +45 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dk for tilbud

Hosting - Cloud CRM


Husk at der er mulighed for at få løsningen hostet i vort hostingcenter.


Hør mere om Hosting på tlf. 4369 3169 eller mail til kontakt@elmersystems.dkWorkflow-CRM

Elmer Systems er et såkaldt workflow-CRM, hvor man hurtigt og nemt kan genbruge gamle tilbud og fakturaer, breve osv. På denne måde kan du håndtere op til 10-15 gange så mange kunder end hvis du brugte traditionelle CRM-systemer.

CRM står for Customer Ralationship Management og sørger for at al kommuinikation til kunderne bliver af så høj kvalitet som muligt på tværs af alle kommunikationskanaler - feks brev, telefon og sms

Scheduler

Scheduler er en indbygget "robot" på server-løsningerne som automatiserer og klarer alle de kedelige og ensformige opgaver. Scheduler kan feks sørge for at salgsforecast eller pakkelister emailes eller printes ud på helt fastlagte tidspunkter. På denne måde sparer man en masse tid. Scheduler sørger effektivt for at du får mere tid til dine primære opgaver.

Elmer Systems, Strandstien 6, DK-2670 Greve, Denmark. Phone +45 4369 3169. kontakt@elmersystems.dk

www.elmersystems.dk